Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 December 2009

Raja Petra Tiada Rekod Imigresen

Apa nak pelik.... biasa la... benda macam nih... La nie kecoh Raja Petra tiada rekod Imigresen untuk keluar masuk Malaysia... tak terkejut la gua kalu perkara macam nie terjadi...

Ala... itu hari Altantuya punya rekod keluar masuk Malaysia pun hilang daripada simpanan Jabatan Imigresen Malaysia ... jadi apa yang nak diherankan... tak pelik la... biasa jer..

Ramai warga Malaysia yang kuar masuk Malaysia tak pernah cop paspot pon.. tak caya ka... cuba tanya yang dok kat sempadan utara sana tue... gua sendiri pon pernah masuk Thailand tak pakai paspot pon... takder hal pon...

Jadi... gua rasa benda nih bukan perkara besar... semuanya berpunca dari masalah Jabatan Imigresen Malaysia sendiri... bukan Raja Petra pandai-pandai buat.. ini semua "loophole" dalam penguatkuasaan Jabatan Imigresen Malaysia... Ala... lu ingat artis dan ahli politik serta VVIP yang lari masuk Thailand (Siam) tue untuk berkahwin ader guna paspot ka... takder la.. ramai yang masuk secara haram jer...

Tak percaya... cuba cek kat mana Zizie Ezzette kahwin ngan Bung Mokhtar ... kalu dier kahwin kat Malaysia... tentunya wife dier kena bagi tandatangan borang kebenaran kahwin dua... jadi.. la nie Bung Mokhtar nikah dua tak dapat keizinan bini pertama... jadi sure dier kahwin kat sempadan punya.... So... cuba siasat Bung Mokhtar dan Zizie Ezzette punya paspot... ader chop Imigresen tak pada tarikh dier kata dier kahwin tue.... hahahaha...

Sure takder punya... hahaha... jadi kalu Bung Mokhtar dan Zizie Ezzette boleh... aper der hal kat Raja Petra .... hahaha.... sama jer...

2 comments:

  1. haha..aku lagi pelik..2 biji enjin jet kuar pun tak guna passport.

    Ada betul ke ayat tu?..Passport tu ..namanya Rekod jer>

    Malaysia Boleh.

    ReplyDelete
  2. Ha'ah la.... enjin jet tue kuar takder rekod imigresen la... hahahaha... paspot dier mana... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1