Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

21 June 2010

Ancaman JI

Wei... Kementerian Dalam Negeri dan PDRM dok kecoh pasai ancaman JI nih... punyalah KPN kecoh satu Malaysia nih... konon Malaysia nih dah jadi cell untuk terrorist... hahaha... ancaman JI konon....

Korang tau dah aper makna ancaman JI nih.... yang sebabkan KPN dan Hishamuddin auw..auw tue kecoh nak mampus... havoc... nak kasi takut 1Malaysia... senang la diorang plan nak tangkap sesapa nanti... alasannyer JI...

Ancaman JI nie sebenarnya bukanlah Ancaman Jemaah Islamiah... tapi lebih kepada Ancaman Jin Islam ... hehehe... yer la... korang ingat manusia jer ader Islam Kafir.... Jin pon ader la... Jin Islam banyak yang tak bersetuju dengan tindakan melawan arus yang dilakukan kerajaan yang secara otomatik akan menyebabkan Jin Islam nih terkena tempiasnya...

Korang ingat .. kalu Allah Taala terbalikkan 1Malaysia nih kasi musnah... cuma kena kat manusia jer ka... Wei... golongan jin pon akan terkena gak... diorang pon hidup atas bumi Allah Taala nih... macam kita gak...

So... dengan macam-macam benda sesat yang Kerajaan Malaysia buat sekarang nih... macam halalkan judi nih... mungkin Allah S.W.T akan jadikan bencana kat 1Malaysia nih.. mana la tau.. tanah runtuh ka... banjir ka.... abis... lu ingat golongan jin takkan mati kena runtuhan atau banjir tue ka.... wei boleh la... selagi mana dier makhluk Allah S.W.T ... selagi itu dier akan menempuhi kematian....

Inu yang Jin Islam nih cadang nak bagi ancaman kat Kerajaan Malaysia... tolong buat perangai baik skit aaa.... nanti tak pasai-pasai KPN dan Hishamuddin kena tempeleng dek Jin Islam nih.... Ini ancaman Jin Islam nih... ancaman JI nih...

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1