Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 June 2010

Mampuih

Ntah ler... gua dua tiga hari nieh tak sempat nak tulis artikel... bukan aper... mampuih la den... kerja banyak nak kena setelkan... client dok kejar hari-hari... pening ooo...

Ader dua tiga projek BEOWULF Cluster Server yang client mintak terpaksa hold dulu pasai nih tengah buat provisioning 32 Node Beowulf Cluster Server kat satu syarikat Oil and Gas nih... diorang nak server nie untuk proseskan seismic data... proses carigali la aper lagie...

Client yang satu nih banyak benar songel dier... nak server laju... nak boleh jalan MPI dan PVM full function dan simulate data online... nasib baik gua pakai Myri-10G Network Interface Card... mudah nak buat kerja... tak der la berserabut ngan kabel fiber optic...

Pecah kapla gak nak modified gua punya proprietary module untuk kasi jalan ini Beowulf Cluster...

errr... aper yang gua melalut nih... hahaha... sori aaa... tercerita pasai kerja la... hahaha....

Okeh... nih aper cerita kat Selangor nih... diorang nih dah tak minat nak jadi Kerajaan ker... diorang nak jadi KERA ker.... aper daa... dah elok jadi Kerajaan ... terus bergaduh tikam blakang dok rebut nak jadi KERA... aper citer nih..

Ini semua budaya UMNO nih... budaya rebut sana sini... rembat sana sini... amik sana sini semuanyer budaya UMNO la... takkan masih tak boleh nak ilang lagi nih... giler ker aper...

Woi.. tolong aaa... takkan lu orang nak kasi Wak Botox makan tempe tue jadi MB balik... korang nih buat la kerja baik-baik... jangan dok bertelagah... dok yang mana tak elok tue kasi elokkan la bebaik.. kerjasama... jangan dok nak tikam kawan.. pasai nak tunjuk hero...

Gua walaupun tarak ngam sama itu Khalid Ibrahim pasai gua pernah kerja bawah dier... tapi takder la sampai ati nak tikam blakang dier dalam bab ini... wei... kalu dier salah langkah... nasihat... bantu aper yang boleh... jangan jadi kaduk naik junjung... tolong aaa.. jangan giler pangkat aaa...

3 comments:

  1. Myri-10G Network Interface Card <<--- brapa ploh riban harga neh?? hehe

    ReplyDelete
  2. Bhai Lanun Siber...

    Hehehe... takder la mahal maner... hahaha... ader la sekitar USD$600++ ... hahaha.... tak mahal kan... kan.. kan... hahaha

    err... kalu convert ke RM jer yang terasa mahal.. hahaha... sekitar RM2000++ hahaha

    ReplyDelete
  3. murah murah.gua biasa pakai dlink je.wakakaka

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1