Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 June 2010

Kaduk Naik Junjung

Sori la... walaupun gua ader membership PAS .. tapi atas dasar yang adil disembah, yang zalim disanggah.. maka gua kalu lihat ader yang tak kena ngan PAS... sure gua bantai punya... sori aa.. gua bukan senang nak dirasuah aaa...

Okeh.... ini cerita gua... cerita pasai kaduk naik junjung...

Idris Ahmad kata ... mana-mana blogger Pro PAS/Pakatan Rakyat... tak akan dapat pas media ... melainkan blogger yang well known... cuba habaq mai.. mana satu blogger Pro PAS/Pakatan Rakyat yang well known (tolak tepi Idham Lim pasai dier ADUN).... Wak Al Banjari pon ader pimpinan PAS yang tak kenal gak... Penarik Beca.... err... ramai gak pimpinan yang tak kenal dier... harap Bang Mat Sabu jer kenal dier... hahaha... err... RockyBru... dier tue talam dua muka... dier cuma pentingkan fulus jer... tue yang dier tulis bantai BN dulu tue pasai dier dah takder kerja... la nih kerja dan title dah dapat... dier jilat la macam nak giler...

Idris Ahmad kata... cuma boleh mintak pas pemerhati.... wei.. blogger pro PAS/PR nak mintak pas pemerhati buat aper... kalu duduk lepak kat kawasan PUTIK tue pon boleh gak dapat info.. tak perlu pas pemerhati.... aper ke jadahnyer pakai pas pemerhati...

Gua tak paham la.... aper la susah sangat untuk PAS/PR sediakan satu pas khas... iaitu pas blogger untuk para blogger.... kan senang... tak perlu pakai pas pemerhati.... pakai jer pas blogger....

Team MukminTV asalnyer bercadang nak buat coverage muktamar PAS kali nih... tapi pasai MukminTV adalah media baru... jadi takder agensi nak suppport.. maka tak dapat la Pas Media.... so.. gua bagitau kat bebudak MukminTV.... kalu itu macam.... tak payah buat coverage.... biaq pi kat Media MSM jer yang cover....

Ini gua nak nasihatkan kat PAS... kalu ini macam la (bukan sekali dua dah)... lu orang treat para blogger (yang tak mintak satu sen pon dari PAS).... jangan pelik plak pada masa akan datang... maybe PRU13... para bloggers nih akan buat bodo jer tak nak cover citer PAS.... pandai-pandai sendiri la unit penerangan PAS buat kerja.... jangan harap la kitorang nak bantu...

Sori aaa... kalu ini macam ... lain kali gua tak nak cover isu PAS dah la... pandai-pandai la diorang nak kasi info sampai kat reader....

Nie artikel dari MOUNTDWELLER

7 comments:

  1. Sangka baik. Agaknya tentu depa dah buat kajian wellknown bloggers kot kih kih kih aaku gelak dulu.

    ReplyDelete
  2. jangan marah,nanti kena jual...

    ReplyDelete
  3. di dalam diri mereka ada kebimbangan... takut pada bayang2 sendiri. mereka hanya mahu bloggers yang boleh menulis perkara2 yang baik dan manis pasal depa. yang pahit2, yang jenis tegur2, tak main. mereka tidak mahu mengaku bahawa mereka ada membuat kesilapan, cuma mereka tak claim mereka maksum.

    wallahu'alam.

    ReplyDelete
  4. Bhai AA,

    Memamg sangka baik la nih.. tue kira baik la tue.. hehehe

    Bhai Puteralu,

    Tak marah... tak marah... suka... hehehe...

    Bhai Hussin,

    Biasa la tue... dalam PAS berlambak jenis perangai macam nih... walaupun ilmu agama tinggi... tapi... hang paham-paham ajer la...

    ReplyDelete
  5. gua setuju...setuju sgt...next election kita biaq kat penerangan uruskan segalanya ...aku nak tengok puak2 tu terkecin berak dak nak menepih blogger pro umno....
    biaq depa rasa cmana susahnya blogger nal dapat info bantai puak2 umno....kita harap geng penerangan pas akan minta tolong kat utusan meloya pas ni utk smpaikan maklumat.

    ReplyDelete
  6. aku cuma confuse regu Presiden dan Timbalan :

    Gandingan mana paling mantap jom cadangkan ramai2..

    1. Tuan Ibrahim Tuan Man dan Ir Nizar Jamaludin

    2. Tuan Ibrahim Tuan Man dan Husam Musa

    3. Tuan Ibrahim Tuan Man dan Salahudin Ayub

    4. Husam Musa dan Nizar Jamaludin

    5. Husam Musa dan Salahudin Ayub

    6. Salahudin Ayub dan Tuan ibrahim Tuan Man.

    projek langgar hadi fasa ii

    ReplyDelete
  7. aku setuju sgt..

    korang kene senaraikan semua pemimpin PAS yang wajar di boikot... kemudian senaraikan barisan kabinet alternatif PAS...

    siapa paling layak ganti Hadi dan Nasarudin dan Mustafa ALi..

    Aku cadangkan Presiden kita serah pada Tuan Ibrahim Tuan Man
    Timbalan Serah kepada Nizar Jamaludin
    Setiausaha Agung : Serah pada Husam Musa
    Bendahari : Kekal Dr. Hatta
    Ketua Penerangan : Mohamad Sabu
    kETUA pENGarah Pilihanraya : Khalid Samad
    Naib preisden 1 : Salahudin Ayub
    Naib Prfesiden 2 : Mahfuz omar
    Naib Preisden 3 : MUJAHID YUSOF RAWA
    Naib Presiden 4 (muslimat) : Dr. Lo Lo

    Jom Kita lancarkan kabinet bayangan PAS PUSAT!!!

    Projek Langgar Hadi fasa II

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1