Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

29 June 2010

Taib Mahmud Makin Galak

Ugut sana... ugut sini... huh.. Taib Mahmud makin galak nampak... hehehe... itu tandanyer pilihanraya negeri akan berada tidak jauh... gua saspek dalam tahun nih gak... hahaha...

Dengar khabar sekarang nih Taib Mahmud dok antar orang-orang dier kasi ugut ketua puak dan ketua rumah panjang supaya jangan belot kepada BN... sebab nanti akan hilang semuanya.. jawatan, kuasa dan wang ringgit...

Malah gua jugak dapat info yang dier dah start hulur duit dengan kadar yang banyak kepada orang-orang tertentu... Gua masih lagi menunggu laporan dari toyol gua yang kat beberapa bank-bank utama kat Malaysia nih... mungkin diorang ader info... dapat kalu.. gua kasi publish kat sini okeh..

Makin hari makin panas situasi politik di Sarawak... tempias yang sama sampai gak ke Sabah... hahaha.. ader yang sedang kecut perut nih... ader yang tak boleh tidor malam dengan lena nih... ader yang kencing jadi tak lawas... ader yang sampai tak "naik-naik????" ... hahaha

so.... lepas nih ader chan la kita tengok ramai polis ditempatkan di merata Sarawak... hahaha... macam biasa la... kasi takut sama pengundi... dan mintak pengundi undi BN.... hahaha

Aper la nak jadi nih... masih ader lagi budaya ugut mengugut nih... macam budus jer..

2 comments:

  1. arhh..dari layan org tua keparat ni,baik nengok upin ipin...

    ReplyDelete
  2. Bhai Restless..

    Upin Ipin tue kan ader satu watak Atok... hah.. itu samer jer macam Taib Mahmud... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1