Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

17 June 2010

Apa Pulak Nak Marah

Pelik bin ajaib.... semenjak gua publish citer pasai katak pisang nih... makin ramai yang call/sms gua dok nak marah pasai gua bangkitkan isu katak pisang nih.... wei... apa pulak nak marah nih... relaks ler.... kalu benda tak betul... boleh ler marah... ini benda betul...

Bhai.. lu nak bet ker (bet nih haram... hehehe) yang PAS nih takkan jadi lompat katak... jadi katak pisang....


Tak payah la bet... buat buang duit jer... sebab ... masa akan menentukan aper yang gua tulis kat sini akan jadi kenyataan atau tidak.... kiter tengok jer la...

Bhai... gua selalu tulis citer benda belum nak jadi (atau hampir-hampir nak jadi).... kalu dier jadi... itu sebab dah ditakdirkan dier nak jadi... kalu dier tak jadi... sama lah jugak... mungkin Allah Taala belum nak takdirkan dier nak jadi...

Tapi....... isu katak pisang nih memang dah heboh dah... cuma orang-orang yang hanpir jer tahu... yang lain... masih tak perasan lagie... hahaha...

Aper-aper pon... gua memang berharap isu katak pisang nih takkan ader punya.... memang berharap sangat la... walaupun rasanyer katak pisang tue sekarang sedang dalam proses nak melompat.... yer la.. sekarang nih katak pisang tue kurus kering... melompat nanti baru ler boleh mengelembong.... hahaha...

Kiter tengok negeri mana dulu yang akan menghasilkan penternakan katak pisang berskala mega nih... Kedah.... Kelantan... atau Selangor.... hahahaha....

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1