Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 June 2010

Konsensus Bebas

Kesian... raja segala katak.... Ibrahim Ali tidak dijemput sama sekali untuk join Konsensus Bebas yang ditubuhkan oleh lima ekor katak yang melompat dari PR itu hari... Lima ekor katak yang buat Konsensus Bebas (nama lamanya Persekutuan Katak-Katak Se Malaysia) nampaknyer telah meminggirkan Ibrahim Ali...

Kesian kat Tok Him... sedih dier korang perlakukan begini... sedangkan dier la segala raja kepada dunia katak... tapi korang buat tak derk jer ngan Ibrahim Ali...

Konsensus Bebas.... hahaha... bebas aper ke jadahnyer kalu poket telah diisi dengan wang ringgit sebagai umpan oleh Barisan Nasional..

so.. lepas nih.. kita nak tengok plak sampai mana boleh bertahannnyer Konsensus Besar...

Ibrahin Ali patut saman diorang nih.. pasai hijack projek Konsensus Besar nih dari dier... kesian dier... udah penat buat macam-macam untuk jadi juara katak... tapi dah tak dihiraukan... kesian sungguh...

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1