Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

20 June 2010

Awas Dengan Taktik Satim Diman

Dengar khabar Satim Diman nak letak jawatan dalam UMNO/BN... konon dah meluat dengan retorik UMNO/BN.... khabarnya lagie... orang PKR amat suka dier nih letak jawatan... senang nak ajak masuk PRK....

Emmm.... tak serik-serik... tak sedar-sedar.. dah kena tipu dua kali pon masih tak sedar lagi nih... susah la kalu macam ni...

Dulu kat Perak diorang buat perangai yang sama.... dalam kecoh konon geng UMNO/BN berpecah... belah masuk PR... alih-alih... geng PR pulak sebenarnya yang lompat dan berpecah.... .... aper citer nih...

Satim Diman buat camnie sebab sajer nak test market... hehehe... jangan la harapnya pimpinan atasan PR jadi bangang sekali lagi... ini kira macam Trojan Horse nih...

2 comments:

  1. bro.. wa tunggu juga pimpinan PAS lompat ni..
    sumber lu boleh dipercayai ke??
    wakaka..
    dah 6 bulan wa tunggu ni.. wakaka

    ReplyDelete
  2. Bhai SearchForHeaven...

    Sabor bhai... depa masih malu alah nak melompat la bhai... sumber gua setakat hari nih masih maintained... hehehe...

    Gua rasa aaa... Katak Pisang tue bukan tunggu apa... tunggu kot-kot mana la tau... PRU13 jadi menang besar kat PR...

    Tapi kalu kalah teruk... for sure Katak Pisang nih yang dulu lari melompat...

    Sabor aaa.... kalu lu dah tunggu 6 bulan... gua dah tunggu sejak 1999 lagie la bhai... sebab dari masa tue dah geng-geng Katak Pisang nih dah nampak kaki belakang dier...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1