Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 June 2010

Demo Anti Israel di Jabatan Perdana Menteri

Gua nak mintak semua rakyat Malaysia yang prihatin dengan isu Gaza dan Palestin supaya menyertai demo anti Israel di Jabatan Perdana Menteri di Putrajaya. Penganjuran demo anti Israel di Jabatan Perdana Menteri ini adalah demo yang paling wajar rakyat Malaysia lakukan.

Kita tidak perlu berdemo di Kedutaan Amerika Syarikat... Malah.. kalau pun ader kedutaan Israel di Malaysia.. kita tak perlu berdemo disana... kita cuma perlu berdemo dihadapan Jabatan Perdana Menteri di Putrajaya.

Ini kerana sikap Kerajaan Malaysia yang bersekongkol dengan Israel dalam pelbagai aspek sehinggakan ibupejabat PDRM di Bukit Aman pun dikuasai oleh Israel.

Oleh yang demikian... mari kita semua gegar Jabatan Perdana Menteri untuk berdemo meminta Perdana Menteri Malaysia memohon maaf kepada semua rakyat Malaysia dan juga kepada warga Gaza dan Palestin atas sikap pimpinan Kerajaan Malaysia yang berpihak kepada Israel.

Mari kita berdemo disana selepas solat Jumaat minggu ini. Kita gegar Putrajaya. Kita gegar APCO Worldwide. Kita gegar Najib Razak. Kita gegar demi sikap prihatin kepada warga Palestin dan Gaza.

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1