Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

16 June 2010

Tahun Harimau Atau Tahun Katak

Errr... nih gua nak tanya nih... 2010 nih sebenarnya tahun harimau atau tahun katak.... err.. ader ker zodiak katak dalam kalender cina? err... nanti gua cek sekejap kat Lebai Google... hehehe.... alamak... Tok Siak WikiPakDia pulak yang cepat kasi info... hahaha

Macam mana la orang cina dahulu kala boleh ader idea tentang zodiak nih... sure dier pilih karekter zodiak dier setelah lama mengkaji... hahaha.... cuma pelik aaa... camana plak satu binatang nih takder dalam zodiak... awat... binatang nih tak relevan ka.. binatang nih takder ong ka... binatang nih cam hamsap ker...

Hahaha...

Yang paling lawak tue... camana plak boleh tahun 2010 nih yang sepatutnya menjadi Tahun Harimau... telah menjadi tahun hari-hari mau... hahaha... dan akhirnya menjadi tahun katak.... atau tahun kotak... sebab kita dah ader SENATAK... hahaha... senator katak.... hahaha..

Hahaha... kalu la orang cina dahulu kala boleh mengkaji lebih mendalam... tentunya tahun 2010 nih dier tak letak tahun harimau... tapi diletaknyer tahun katak.... hahaha... memang sesuai pon... sebab.. tahun nih dijangkakan banyak katak akan mengawan.... katak asik nak bersenggama tetiap hari... sebab kenyang... katak jadi kembung... sebelum melompat.. katak-katak nih kurus kering.... biler dah melompat... katak-katak terus mengelembungkan diri... hahaha...

Tapi.. kalu silap planning... katak yang kembung tue nanti akan menyebabkan perutnyer meletup pasai terlebih kembung... Katak amat suka kepada kelkatu (duit)... jadi ... biler malam ader banyak kelkatu.. banyak la takak berkeliaran....

Biler dah kenyang.... mola la bersenggama dan mengawan... hahaha

katak ... oi ... katak.... hahaha

2 comments:

  1. ada otak,singkat.ada akai,pokai.suara teguran org2 kecik cam kita ni berguna bila depa dah jatuh menyembam tahik.blogger poyo la,blogger picisan la,blogger syok sendiri la etc etc,letih.btol la ckp AT psl gen melayu ni.

    ReplyDelete
  2. Bhai Restless..

    Tue la pasal... maleh aaa...

    Dah tergolek dog nanti baru la depa nak ingat... itupon kalu masih nak ingat... kalu tidak... sure koma punya... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1