Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

21 June 2010

Tahniah Buat Asri Zainul Abidin

Firstly... kalu sesapa ader biasa baca blog gua... gua tak letak pon title seseorang tue... tak kira sapa dier... ader title dato' ka... tan sri ka... dr ka... melainkan kalu ader artikel yang gua rembat cut n paste... sebab apa gua tak tulis title.... itu semua karut.. dunia.. konon buat gempak.. tapi isi takder...

Okeh... Nih... gua nak ucapkan tahniah buat Asri Zainul Abidin (bekas Mufti Negeri Perlis).... khabarnyer dier akan join UMNO sebagai ahli.... hehehe... elok lah tue.... tak kemana tumpahnyer kuah kalu tidak ke nasi... paling cikai (koman) pon kuah tumpah ker baju atau ke lantai... hahahaha

Kalu UMNO lah pilihan Asri Zainul Abidin nih... memang gua rasa paling kena la dengan jiwa Asri nih... sesuai sungguh... aper orang kata... errr... sekufu... hahaha..

UMNO perlukan "ULAMA" yang tegas macam Asri nih... baru la nampak boleh berlawan politically dengan PAS.... tak la nampak macam kayu jer... Dalam UMNO pon dah ramai "ULAMA" .... macam Harussani... macam Hamid Osman... macam Jamil Khir... macam Pirdaus... macam Mashitah... macam Nakhaie... macam Dasuki ... macam Noh Gadut... hahaha.... pergh...ramai betul ... Ini baru betul banyak "ULAMA" sebenarnya dalam UMNO....

"ULAMA" nieh semua jenis gendang gendut tali kecapi.... tak berpijak pada hukum... tak berpijak dibumi Allah yang nyata nih... ini semua "ULAMA" komersial... tak boleh pakai sesen pon... hahaha..

Kalu Asri Zainul Abidin join sekali ngan 100 "ULAMA" lagi.... tentunyer meriah UMNO nih.. dan baru la nampak setanding dengan PAS... baru la kalu nak fight setara.... ini tak la macam Rey Mysterio 619 terpaksa lawan dengan KANE dalam WWE (gusti la...) hahaha.... tak setara langsung...

Aper-aper pon... gua ucapkan tahniah la buat Asri Zainul Abidin yang dengar khabarnya akan join UMNO..... hahahaha.....

3 comments:

  1. takut masuk jel wehhhh...

    ReplyDelete
  2. islam telah diperleceh dan diketawakan oleh penganut agama lain kerana ula mamak-ula mamak yg macam ini. sesungguhnya apa yang ada dalam alquran itu benar, dan sesungguhnya islam itu benar. kebenarannya telah nyata di depan mata.

    ReplyDelete
  3. Tu ada cerr sebalik batu la bhai. Mungkin 101 ulamak tu dah diugut ISA atas tuduhan 'wahhabi' atau JI. Mana kita tahu kan? At least not now.

    Mungkin jugak UMNO nak buat gempaq. Publisiti murahan a.k.a. buat lawak? Depa nak buat 1 gimik yg orang kita dah mula caya UMNO kononnya mampu meyakinkan umat Melayu-Islam UMNO adalh juara/hero kita? Lu caya ke? Wa? Sorry la, not until Dr. Asri tayangkan jersi UMNO nombor 9...Wohaa ..macam bola la, bila kelab besar-2 beli atau dapatkan pemain (player) baharu depa. Iskhh...until then, jauh panggang dari babi la.

    Ha ha ha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1