Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 June 2010

CashWinner Singh Bukan Keshvinder Singh

Pergh..... untung betul jadi singh kat Malim Nawar nih... bagi orang yang tak pernah pi Malim Nawar... kawasan nih dekat betul dengan Kampar dan jugak Tanjung Tualang... Tak jauh jugak dengan Batu Gajah dan Mambang Di Awan... hahaha...

Nih mamat ADUN Malim Nawar nih nampaknyer dah bertukar nama dah.... dari Keshvinder Singh menjadi CashWinner Singh.. hahaha.... berapa agaknyer dier dapat... dier tak tau ker... kalu dier buat camtue.. sure nanti orang akan pulaukan dier kat Gurdwara Sahib .... hehehe.. udah ler buang serban.... kira dah murtad (dalam agama Sikh nih)...

Hahaha... CashWinner Singh nih... orang Malim Nawar tue....

wei... Malim Nawar nih gak dulu agak terkenal dengan Ajaran Matahari, Hassan Anak Harimau, Bahai dan Ajaran Ayah Pin.... hehehe... ramai pengikut ajaran pelik-pelik nih ader kat sini... pastue plak... satu masa dulu... awek resyen (ration??) bersidai biler ader pasar minggu kat Malim Nawar nih ... skarang nih dah takder istilah tue.. dan dah ditukarganti jadi awek bohsia... hahahaha

Gua rasa la... CashWinner Singh bukan Keshvinder Singh nih mesti diayat oleh Radhi Manan.... bekas ADUN Tualang Sekah tue... hahaha... sebab Radhi Manan nih bukan ker satu masa dulu jadi Chairman LADA....

So.... stakat masa nih.. gua blum dapat info dari kengkawan kat bank lagie... tapi... mamat CashWinner Singh nih sure akan masuk duitnya menggunakan akaun luar pesisir (offshore) macam Zulkifli Nordin dan ramai lagi katak... takkan la depa bodoh sangat masuk duit melalui bank tempatan.... hahaha... kantoi nanti... toyol gua ramai kat bank oooi... hahaha

Aper-aper pon... gua nak ucapkan tahniah kat CashWinner Singh nih... pasai dapat duit raya Vaisakhi agak lewat tahun nih... dan bukannyer pada 14 April seperti kelahiran Khalsa masyarakat Sikh.... hahaha... lewat pon tak per... janji masyuk.... hahaha..

Buat malu kat Harjit Singh Hullon ngan Karpal Singh jer dier nih... Buat malu gak ngan DJ Dave jer... dan member gua Gurmit Singh a/l Dara Singh.... apa khabar semua member-member bhai gua yang duduk kat Kampung Benggali di Air Papan dan Batu Sepuluh Tanjung Tualang tue...

Dulu rajin gak sesama diorang main hoki waktu petang kat depan kawasang kongsi lombong Batu Sepuluh tue...

2 comments:

  1. Bhai Perakkume...

    Guru Nanak... hahaha.... betul tue...

    nasib baik bukan Guru Yahya... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1