Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

24 June 2010

Beruk Dapat Bunga, Kera Kena Belachan

Aper daa... Selangor nih... tak abis-abis.... macam beruk dapat bunga atau kera kena belachan... mengelejat tak tentu hala... hancuss semuanya...

Dulu Hassan Ali (bukan Abu Hassan Pencuri aaa)... dok galak nak glamer.. buat kecoh satu Selangor... macam macam jadi... ini geng-geng tak cukup suku plak dok buat giler ... dok tak reti duduk diam... ader jer... cari pasal..

Woi.. rakyat menyampah tengok korang la woi... pi buat kerja.. dah jadi Kerajaan tue.. jangan plak jadi KERA...

Kerja betul-betul la woi... nanti tak pasai-pasai terpaksa pas baton kat BN balik pada PRU13 nanti...

Ini la orang tua-tua kata.... kalu dah beruk dapat bunga... habis hancus lunyai dibuatnyer... bukan pandai nak jaga.... ngelejat tak tentu hala.... samer macam kera kena belachan... ader jer yang tak reti duduk diam...

Karang kalu gua bagitau yang geng-geng PKR nih masih tak boleh buang semangat UMNO/BN yang lekat dekat badan diorang tue... sure korang marah kat gua... samer gak ngan geng-geng PERPADUANG/UG yang dalam PAS tue.... masih ader bau-bau UMNO/BN pada depa..

Sekali lagi gua nak kasitau.... pi la buat kerja mangkuk oooi... jangan dok buat kerja giler nih... atau lu orang sudah rasa tak nak jadi Kerajaan di Selangor tue... sebab dah teringin nak jadi KERA...

Bangang nak mampus (semua takleh pakai punya)

2 comments:

  1. grafik cane tu bhai?
    aku ni newbie la grafik2..
    tgk banner blog aku tu..
    nk buat tu pn mkn masa 2 jam..
    hahahaha..

    ReplyDelete
  2. Bhai Aduka...

    Hahaha... takper... nanti gua story biler jumpa..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1