Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 November 2009

Isu BTN Tak Akan Selesai

Podah la.... bag UMNO/BN BTN tue penting kat diorang. Isu BTN tak akan selesai punya. Percaya lah... Sebabnya UMNO/BN survive selama nie sebabkan proses indoktrinasi dalam semua program BTN.

Bagi yang menafikan bahawa program BTN tue tak mengindoktrinasikan para peserta untuk kesinambungan UMNO/BN ... memang lah kayu... buta dan pekak kot... ataupun tido jer sepanjang program BTN..

Gua pernah pi program tue... yer la... mana ader student melayu yang tak pernah pergi program BTN nih... pergi pasai kena paksa.. tapi masa program tue... geram gak ngan fasilitator yang handle program tue... yer la... diorang ingat kita nie buta kayu macam dier ker... kita boleh pikir sendiri la...

So .. gua paling tak suka biler ader pihak dok kata yang BTN nie bagus untuk pelajar... budus ker apa... pi la tanya mana-mana student yang pernah pi program BTN .. tapi jangan la tanya kat bekas student yang kayu.. yang tak tau isu semasa .. yang jenis tak amik pot punya...

So... Bloggers Anak Bapa ader suruh Hassan Ali dedahkan apa yang ada dalam program BTN tue... jadi dengan nie gua pon nak sarankan gak kat Hassan Ali... kali Hassan Ali ader telor... siler dedahkan kepincangan program BTN nih...

So aper lagie... Hassan Ali.... siler dedahkanla... itupon kalu ader telor la.. hahahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1