Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

18 November 2009

Nazri Aziz, Ada Berani Ka?

Pergh... Karpal Singh dah sahut cabaran Nazri Aziz YB (YB = Yang Bangang) pasai isu V.K. Linggam nih... hahahaha... Nazri Aziz, ada berani ka? so... apa tunggu lagie.. Nazri Aziz patut suruh Gani Patail (AG) keluarkan surat kelulusan untuk Karpal Singh dakwa V.K. Linggam...

Hahaha...

Tapi jawapannyer gua dah boleh predict.... Nazri Aziz nie maner ader telor... cakap jer besar... tapi telor kecut... hahahaha.... dier mesti akan kata bahawa dier boleh suruh Gani Patail buat.. tapi tak boleh paksa Gani Patail buat... hahahaha... Nazri Aziz nie bukan ker kaki belit...

Pasai tue la Che Det tak suka kat dier nie dari dulu lagi... selepas dier tak jadi nak menikah ngan Marina .... hahahaha

So... korang jangan mimpi la nak lihat V.K. Linggam tue didakwa... hahahaha.... Nazri Aziz takder berani punya... kalu dier buat gak... ramai la yang akan terjerat... hahaha... silap-silap dier sekali pun terjerat... Lu orang ingat V.K. Linggam nak kena tindakan sorang-sorang ker... sure dier akan babitkan selagi boleh...

Gua boleh bet yang V.K. Linggam akan pautkan semua nama-nama besar kat Malaysia... dier takkan jatuh sorang-sorang... dier takkan kena sorang-sorang... Jadi... sure la Nazri Aziz YB nieh takkan tunaikan janji dier... lagipon Nazri Aziz nie jenis tak bertelor... jenis cakap besar jer berani la... anak dier sendiri pon tak boleh nak kawal... macam setan... hahahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1