Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 November 2009

Wow ... Makin Hari Makin Terdedah

PAS dan PR kini dah nazak dah... makin hari makin terdedah satu demi satu kelemahan dan masalah dalaman PAS dan PR.... Usaha sedang giat dijalankan oleh agen-agen Barisan Nasional yang sekarang nie dah kuat bertapak kat dalam PAS dan PR...

Wow .. kalu jadi lah perancangan diorang nih... rasa-rasanyer PR akan tumbang di Selangor dan Kedah ... seawal bulan Januari macam ramai yang jangkakan...

Tapi gua rasa la .. paling awal diorang dapat amik alih dua negeri nih pun... sekitar bulan 3 (Mac).... itu pun bergantung kepada berapa ramai katak yang akan melompat... ikut perkiraan gua... memang ramai katak yang melompat... mana taknyer... duit masyuk bhai... bukan sikit..

Bagi yang ader utang dengan bank.. yang ader utang dengan koperasi .. yang ader utang dengan along... dah kira banyak dah duit yang disalorkan nih,,,, bukan kecik anak bhai... tapi besar bapak...

Apa-apa pun bagi yang nak blah dari PAS tue.... yang nak melompat tue.. lompat la cepat... nanti kalu terlambat... susah ... Gua cuma nak nasihatkan geng-geng pro-UG nie supaya lompat dengan kadar segera... makin hari dah makin terdedah diorang nie...

3 comments:

  1. Baguih la benda baik ader orang nak taja...

    Najib Razak dan Rosmah Mansor pi Mekah itu hari sapa yang taja aaa.... sure ader yang taja...

    Bhai Parpukari... lu ngan gua plak biler aaaa.. nak ke Mekah orang taja nih.... takder sapa nak taja ker?

    ReplyDelete
  2. House PK aku mau aje kena sponsor sama UMNO gi buat haji..ada chance ker? mesti lu pun mau kan? lain ler lu pikir lu takyah gi haji atau takyah sponsor camtu sebab lu nak enjoy tak puas lagi ...hehe..lu tak penah kena sponsor gi Hatyai ker mana-2 rombonmgan jln-jln dlm UMNo ker? kalau xpenah..lu rugi siot...hehe
    tapi elok jugak tak ambik sponsor kalau dah jadi fitnah kepada diri & umum.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1