Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

02 November 2009

Episod Memali Kedua

Nasib baik malam tadi di Taman Sri Ukay tak berlaku episod Memali kedua... kalu tidak lagi haru ... yer la.. para jemaah yang mendengar ceramah dan para penyokong Bekas Mufti Perlis Dr Asri bertegas tidak benarkan Dr Asri ditangkap ...

Kalu la jadi macam kes Memali dimana Ustaz Ibrahim Libya dulu.. polis lagi ramai datang... siap dengan kenderaan berperisai lagi... siap dengan senjata M16 la... tapi malam tadi cuma ader 35 orang jer polis berpakaian seragam dok kepung banglo dimana Dr Asri memberikan ceramah agama ...

Pergh.. kalu tidak malam tadi ader la peluru berterbangan ... ader yang maut kot.. dan ramai la yang hari nie merengkok dalam lokap.... silap haribulan dikatakan terlibat ajaran sesat dan menggangu gugat ketenteraman macam kes Ustaz Ibrahim Libya dulu di Memali...

Pegawai JAIS ramai yang datang... tapi yang best tue.. dengar khabar takder sorang pon bawak waran tangkap dan jugak waran geledah... Polis pun dengar khabarnya tak bawak apa-apa waran daripada Majistret ... hahaha.... takkan tak paham undang-undang kot...

Okey ler... gua bukan nak defend sangat Dr Asri tue... memang ader yang gua tak ngam dengan dier.. tapi bab isi nie gua defend gak dier.. yer la... Kalu bekas Mufti pun takder tauliah untuk beri ceramah agama ... errr... takkan Khir Toyo pulak boleh ader tauliah... hahaha...

Err.... gua rasa ini semua provokasi pihak UMNO/BN la... nak kasi laga-lagakan dalam Pakatan Rakyat... JAIS nie bawah kuasa Sultan Selangor .. dalam negeri Selangor ader EXCO Agama ... hehehe... sapa lagi kalu bukan Hassan Ali la... hahahahaha ... jadi.... jeng-jeng-jeng ...... ini macam ader citer lain disebaliknyer... ader orang yang kasi main dan ada orang yang kena main... hahahaha....

Takkan lu tabley baca kot... hahahaha

2 comments:

  1. http://www.tkodaily.net/v2/modules.php?name=News&file=article&sid=1893&mode=&order=0&thold=0

    bhai,link atas tu,lu gak ke tulis tp dgn nama lain?or ada org copy paste tulisan lu?hahaha

    ReplyDelete
  2. Bhai...

    Takper la... diorang kasi cedok artikel gua... gua takder hal punya... yang penting... info sampai...

    kita baca dan paham-paham sendiri jer la... hahahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1