Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 November 2009

Pejuang Siber UMNO

Pergh.... pejuang siber UMNO dah mola dah...... dengan bantuan orang dalam (mole @ agen yang dah lama diorang letak dalam PAS/PKR/DAP) ..... sekarang nih tengah bertungkus lumus menabur fitnah... hahahaha

Pejuang Siber UMNO ... pejuang la konon... hahaha... lawak la... korang belum lagi boleh dilabelkan pejuang... sebab .. selalunyer korang la yang paling cepat Cha Aliff But (Cabut) lari dalam perjuangan... hahaha... kena sikit jer.. dah lari.. cikai punya pejuang...

Wei... kadang-kadang tue gua rasa korang tak sesuai la nak masuk berperang kat dalam Internet nih... satu nyer... korang tue harap sangat dengan backup ... ader income baru la korang buat.. takder income .. jangan mimpi la korang nak masuk... hahahaha...

Korang tak konsisten dan istiqamah la... semua harap ader imbuhan... hahaha...

Wei... lagi satu.. fakta yang korang kecohkan tue... hahaha... fakta basi la... fakta yang takder pucuk pangkal .. hahaha.. fakta yang takder base .... hahahaha..... Gua taknak la bagi hint kat korang camana nak beroperasi... nanti karang korang termalu la pulak..... hahaha..

Apa-apa pon... sebelum korang labelkan korang sebagai pejuang siber UMNO ... baik korang cerminkan muka korang.... hahahaha.... muka macam tak cukup sifat... hahahaha

2 comments:

  1. Pejuang la sgt...

    Soru lari, kuar parti, msuk itu, msuk ini...

    Tak tahan, masuk blik parti sinun....

    Baik jgn berparti mcm gua...

    Tgk je, jd pemerhati....

    Seronok jadi observer ni..Gelak2 tgk ragam depa2 yg terlibat ngan poli..tik tik tik...

    Kah kah kah

    ReplyDelete
  2. Bhai Master Yoda,

    Diorang nih tak konsisten la bhai... diorang nie based pada duit... takder duit diorang lari la... hahaha...

    Dalam PAS, DAP dan PKR pon ader gak jenis cam nih... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1