Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

04 November 2009

Roadshow Tue... Macam Artis La Pulak...

Pergh... Hassan Ali ....

Siap buat roadshow tue... Macam artis la pulak.... cayalah... sori... gua belum ader kesempatan untuk dengar dier punya roadshow... tapi takper.. rasanyer ramai lagi yang berkesempatan ...

Apa yang paling gua pelik tue... kenapa nak buat roadshow... nak bikin aper.. nak kalutkan lagi situasi ker... dah buat roadshow... pastue larang orang buat rakaman... aper nih... kalu taknak orang buat rakaman... baik tak perlu buat roadshow...

Buat jer la meeting dalam gelap dengan kengkawan ker... ini tak.. buat roadshow public tue... konon atas nama Pesuruhjaya PAS Negeri... pelik aaa...

Gua dah ader dalam PAS dah 24 tahun.... tapi tak pernah lagi ader Pesuruhjaya PAS yang buat roadshow nak cover diri sendiri... nak cover kesalahan sendiri... tak nak dengar nasihat Jawatankuasa Disiplin... err... teruk la nih,...

Ini ker contoh pakar motivasi.... ceh... macam hampeh jer kalu status pakar motivasi camnie... Dulu Fadhilah Kamsas buat motivasi kepada orang ramai supaya kawal diri tue... jangan sampai senang sangat nak poligami.... alih-alih... dier sendiri yang buat poligami... cam pundek jer...

Lepas tue Dr Mashita Ibrahim yang dok citer tentang hubungan baik dengan jiran... alih-alih.. dier sendiri yang buat taik dengan jiran dier pasai pagar dan rumput... aper punya contoh la nih...

La nih... Hassan Ali pulak.... sebijik la... tak boleh pakai punya... semua pakar motiovasi sebenarnya kangkung jer... hampeh tak boleh pakai... ngarut jer... cakap tak serupa bikin... suruh ahli PAS berdisiplin dan wala' .... tapi diri sendiri tak disiplin dan wala' .... pundek la..

Lagi banyak Hassan Ali buat roadshow tue ... lagi terserlah kehampehan Hassan Ali dimata rakyat....... macam artis la pulak... err.. artis Malaysia (banyak la) ramai yang tak boleh pakai... contoh macam KRU, AC dan ramai lagie ....

4 comments:

  1. salam syeih,
    projek gelak tu! wakaka..

    ReplyDelete
  2. Gelak wak.. jangan tak gelak...

    Kalu artis.. boleh mintak Celcom taja dier punya roadshow.. Macam Amy Search ler... hahaha...

    Tapi biler PJ PAS buat roadshow... takkan nak mintak DIGI sponsor kot... hahahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1