Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 November 2009

Niamakahai

Harinie gua rembat perkataan yang AdukaTaruna gemar pakai... hahaha... niamakahai ... hahahaha... Niamakahai punya SPRM ...

Punya la banyak kes besar-besar yang bernilai ratusan juta dan cecah bilion ringgit... tapi semua tue boleh lepas lagie... yang kena cuma kes RM120 sampai RM50 ribu jer... aper der hal... Niamakahai betul la....

SPRM nie buta ker... pekak ker... bangang ker... bodoh nak mampus ker... atau cam sial ....

Siasat ler kes yang dilaporkan oleh Ketua Audit Negera tue.. sejak zaman Che Det lagie banyak yang niamakahai.... sochai punya SPRM ... banyak penyelewengan dah sejak berkurun lamanyer... yang besar-besar berjuta haram jadah tak disiasat... Khid Toyo punya Istana BALKIS pun tak disiasat betul-betul.... Sambil lewa jer... Niamakahai ....

Woi... cuba la siasat skit camana anak Nor Mohamed Yaakop (MK2) tue boleh kaya raya... siasat la kes PKFZ ker.. kes tanah 600 ekar kat Tanjong Tualang, Perak tue ker yang disonglap oleh kroni Raja Gopal (pinjam perkataan TukarTiub) ... Siasat la camana tanah kat Johor yang disonglap dan dijual kat Singa berpura-pura tue... Siasat la Al Malikul Sembab (pinjam lagi dari TukarTiub) tue...

Siasat la camana Rosmah Mansor (Bik Mama) boleh dapat peruntukan dalam Belanjawan kali nie sebanyak RM100 juta untuk program PERMATA tue... cam sial jer... senang benar nak dapat duit rakyat.... Niamakahai...

Kalau SPRM tak reti nak siasat... baik la semua sekali letak jawatan siap dengan Peguam Negara sekali.... Tue siasat ler camana Ketua Hakim Negara boleh ader banyak duit tue... siasat la.. ini siasat ikan bilik kering jer.... Niamakahai punya SPRM ....

2 comments:

  1. Apa ker HELL pun OK... Pakat Tangkap ramai2.. hukum kerja berat baru tau...

    ReplyDelete
  2. Kerja berat???

    Nanti reput tulang.... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1