Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 November 2009

Dah Fedup Sebenarnya

Gua dah fedup sebenarnya...

Yer la... dah nampak terang depan mata pun masih ada yang tak perasan lagi... tak tau la apa jenis orang yang ader nih...

Yang peliknyer tue.... kesalahan yang dibuat tue kira besar yaamat .... boleh menyebabkan runtuh segala-gala yang telah dibina... tapi masih lagi ader yang kata ... itu semua kecik punya hal... aper daa..

Okeh... Pada gua Hassan Ali dan Nasha adalah liabiliti terbesar PAS masa nih.... ngarut jer nih... mana taknyer... ada plak orang lain bagi arahan supaya semua transkrip (audio) masa perjumpaan dengan blogger dihapuskan... itu bukti tue... cuma tinggalkan salinan jer...

Bawak kat mahkamah mana ader orang terima salinan la.... aper punya mangkuk la... ini semua sebijik belajar ngan Najib Razak camana hapuskan bukti Altantuya masuk kat Malaysia dalam rekod Imigresen...

Kalu takut sangat (kononnya PR) akan terpecah belah pasai rakaman audio nih.. kenapa gatai mulut cakap macam-macam dalam perjumpaan tue... Itu nasib baik takder blogger yang amik gambar video.. kalu tidak sure dapat lihat body language Hassan Ali dan Nasha tue...

Lain kali kalu takut heboh dan kecoh.. jangan la buat perjumpaan.... bodo nih...

Kalu Lembaga Disiplin PAS tak amik berat isu nih.. gua jamin PAS akan hancur... dan PR akan musnah....

2 comments:

  1. Kawe pung fedap weh. Malah doh 'charo. Biarlah!

    ReplyDelete
  2. Pemimpin PAS(tertentu) ni bab ugama boleh, bab berpolitik hancus.aku pun fedup .nampak macam ikut UMNO tindak -tanduk keputusan.kalu tiada perubahan kepimpinan lingkup yeop.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1