Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

02 July 2021

Kempen #BenderaPutih Memang Menunjukkan Kerajaan Gagal

Bhai/Dee semua...

Dah memang sah pun Kerajaan Malaysia ini gagal... Kerajaan Gagal untuk mentadbir ekonomi negara. Kerajaan Gagal untuk mengawal wabak. Kerajaan Gagal dalam memahami denyut nadi rakyat. Kerajaan Gagal mengenal punca kegagalan kerajaan itu sendiri.

Adoilah.

Dah gagal tu sedar-sedar diri la... Tak payah la nak putaq belit pusing bagai.

#KerajaanGagal #PMCirit

2 comments:

  1. PKP ni tak bole ler salah PAS ajer menteri yg jaga MITI tu tumpo yeoppp.... kluster kilang yg buat taik yang di tutup peniaga kecil nak berniaga.... menteri MITI ni otak tumpo yeop ooiiii...!!

    kah kah kah...

    Rasa menteri MITI ni favour pada Bangsa Jho Low jugak.... Begitu juga Menteri Kerajaan Tempatan favour pada Kartel Along

    Next PRU 15 menteri ini boleh di timbang kati atau gram saja tgk fakta kat bawah ni haahh


    P98 : Mohamed Azmin Ali
    (PH - PKR) = 53.2% (75,113)
    Abdul Rahim Pandak Kamarudin (BN - UMNO) = 18.7% (26,392)
    Khairil Nizam Khirudin
    (PAS) = 12.4% (17,537)

    Majority: 48,721
    Spoilt votes: 933
    Unreturned votes: 0
    Voter Turnout: 120,548


    P99 AMPANG
    Zuraida Kamaruddin
    (PH - PKR)= 59.2% (54,307)
    Leong Kim Soon
    (BN - MCA)= 13.5% (12,351)
    Nurul Islam Mohamed Yusoff
    (PAS)= 10.5% (9,598)
    Tan Hua Meng
    (PRM)= 0.3% (294)

    Majority: 41,956
    Spoilt votes: 608
    Unreturned votes: 0
    Voter Turnout: 77,539 (84.5%)

    walau majority besar pengkhianat dlm PKR ini hilang banyak undi PKR dan PAN nanti... munasabah di kira timbang kati atau tahil PRU 15 nnti..


    otak tumpo yeoppp...!!

    ReplyDelete
  2. Kerajaan melayu islam GAGAL!! Jangan beri peluang lagi pada PRU yg akan datang. Menteri2 langgar SOP pkp ikut suka hati. Ada yg terus minta maaf. Ramai yg cuba BERBOHONG tapi bila kantoi baru nak minta maaf. Termasuk lobai yg dok bagi kuliah agama! Termasuk geng pengkhianat Azmin dan zuraida. Rakyat terpaksa kibar bendera putih. #KerajaanMelayuIslamGagal

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1