Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

20 July 2021

Tempat Solat Seorang VVIP

Bhai/DeeDee semua...

Hari nih kecoh dalam SosMed tentang gambar tempat solat yang dikhaskan untuk VIP yang bertanda... Siap bertanda... tabley orang lain nak ngepaw... VIP tu datang lambat ka... tetap ader tempat khas untuk dier....


Tapi

Gambar dibawah nih menunjukkan tempat sebenar seorang VVIP kalu lambat datang ke Masjid time solat... Ini betul-betul taknak mengambil hak orang lain yang datang lebih awal... Ini lah yang sepatutnya... contoh teladan yang baik.

Tiada karpet merah bagai... tiada karpet tebal...




2 comments:

  1. Biasa la. Kat dunia ni la nak merasa gah, nak merasa kepala besar, tak kira la kat majlis ke waima kat masjid. Bila dah masuk kat alam akhirat nanti, takda chance nak bg duit kopi kat security guard, escort pun takda apatah lagi tanda nama atau jawatan atau kad ahli parti hehe.

    ReplyDelete
  2. Presiden Thoyib Erdogan pemimpin Turki solat dibelakang bila beliau terlewat sampai…

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1