Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

05 July 2021

Vaksin Rejek?

Bhai/DeeDee semua...

Betul ker kita dapat vaksin rejek? Biar benar? Tau la kat Malaysia ader Reject Shoppe ... jangan la vaksin pun kita dapat yang rejek. Yang sekenhen.

Harap bukan la vaksin CopyOri la yer.

#Vaksin #RejectedVaccine #CopyOri

5 comments:

  1. Vaksin reject tu ori lah bhai sebab tu gomen jepun tak mau. Ko pun akui banyak kes2 pembekuan darah (trombosis) berlaku di seluruh yang mengakibatkan banyak kematian. Jadi sekiranya vaksin yang disuntik kebanyakkannya adalah placebo bermakna khairi seorang yang bertanggung jawab. Ini lah doa saya moga2 vaksin2 yang digunakan bukan vaksin ori hehe. Kalau ko kata ari tu mana2 yang taknak buat lockdown kendiri ibarat bunuh diri satu je nak tanya; hukum mana yang ko pakai.

    ReplyDelete
  2. ada perintah Allah pun ramai pakat rejek
    apa hal nya

    bala bala bala

    ada berani ka pemerintah Islam berjanji nagn Allah

    Ya Allah ampunilah kami bnyak dah dosa kami
    kami berjanji akan jalankan perintah perintah MU
    ynag belum kami tunaikan
    jika Engkau hilangkan musibah ini

    jaman Nabi Musa depa ada janji
    tapi khianat

    Maka Kami kirimkan kepada mereka tofan, belalang, kutu, katak dan darah sebagai bukti yang jelas, tetapi mereka tetap menyombongkan diri dan mereka adalah kaum yang berdosa.

    Dan ketika mereka ditimpa azab (yang telah diterangkan itu) mereka pun berkata: "Hai Musa, mohonkanlah untuk kami kepada Tuhanmu dengan (perantaraan) kenabian yang diketahui Allah ada pada sisimu. Sesungguhnya jika kamu dapat menghilangkan azab itu daripada kami, pasti kami akan beriman kepadamu dan akan kami biarkan Bani Israel pergi bersamamu".

    Maka setelah kami hilangkan azab itu dari mereka hingga batas waktu yang mereka sampai kepadanya, tiba-tiba mereka mengingkarinya.

    ReplyDelete
  3. Tuan, vaksin astrazeneca yg KJ amik, dri COVAX, yg dibuat oleh SK Bioscience, sama jgk astrazeneca india yg dibuat serum institute, cite dia EU x recognize vaksin2 yg manufacture di luar europe, x masyuk la

    ReplyDelete
  4. Pasal vaksin reject, sbb jepun dh dpt lesen produce moderna, so jepun proceed terus dgn MRNA pnye vaccine, berbeza dgn kita, ape yg ada, kita bagi, x dpt nk pilih2, boleh tgk dh brp kali pfizer delay delivery, sbb keutamaan diorang, order dri europe dlu, kuasa membeli

    ReplyDelete
  5. Sekarang pun dah dikira azab...yg xde kerja...xde duit hari hari stress...yg ada duit xde kebebasan pkpd...pkp..pkp..stress jugak...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1