Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

03 July 2021

PAS Bakal Ditolak Pengundi Atas Pagar Pada PRU15

Bhai/DeeDee semua...

Orang agama nih sepatutnya lebih dekat dengan rakyat marhaen mustad'afin... tapi ntah la... yang ader sekarang semua macam celaka. Dalam kes Kempen Bendera Putih nih.. yang lebih meroyan adalah PAS... UMNO relaks jer...

Aper nak jadi ngan PAS aaa....

#KempenBenderaPutih #KerajaanGagal #PASBakalKalahPRU15

3 comments:

  1. Topeng kealiman dan ulamak yang mereka pakai selama ni dah tertanggal. Rakyat dah nampak rupa hodoh mereka iaitu muka pecinta nafsu. Rakyat dah sedar, puak2 ni jenis hipokrit. Cakap lain, buat lain. Satu sen tak guna, especially Tok guru besar mereka si duta Timur tengah yang tak berada di timur tengah tapi dok kat rumah di marang. Apa punya biol si duta ni? Insyaallah time PRU 15, takde sapa pun yang fikir pak2 lebai ni boleh jadi atau layak jadi kerajaan. Keraguan tu dah dilenyapkan 100%. Takde sapa yang waras nak undi si tikus yang membaiki labu tu.

    Nick.

    ReplyDelete
  2. Kalau harapkan pengundi Pas saja, mmg Pas akan kecundang lagi di pantai barat. Itu sbb Pas harap sangat bantuan drp pengundi umno, Bersatu dll pengundi melayu utk memambah kerusi parlimen. Tapi jika Pas miliki makin banyak kerusi parlimen, dia akan gigit tangan pihak yg bantu dia. AWAS!!!

    ReplyDelete
  3. P.uas A.ku S.apu..........kikikikikih...sebab tu aku tak nampak rakyat atau org yang merana kat bawah sana.aku hanya nampak jawatan....wang...mercedes....janda cantik....dan jangan ditinggalkan yg paling penting......TIN MILO(doa jatuh no. 2)...dah dekat nak PRU nih.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1