Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

11 July 2021

Rakyat dah fedup

Rakyat dah fedup

Bhai/DeeDee semua...

'Selagi ada penjilat penjilat ahli politik'.... selagi itulah masalah takkan selesai.... Rakyat dah fedup.. rakyat dah menyampah... rakyat dah bosan..

Pemimpin politik di Malaysia nih nasib baiklah mereka berada di Malaysia... berpolitik di Malaysia... kalu di negara lain.. rasanya sama ader dah mati kena tembak atau dah mati kena bom. Tak pon dah mati kena langgar. Nasib baiklah mereka di Malaysia.

Itu pon lagi ramai pemimpin politik nih jenis tak sedar diri... tak sedar dek untung... Kadang-kadang bila memikirkannya.... rasa patutlah Allah Taala membiarkan Mona Fendy hidup lagi... supaya orang politik nih ader akal sikit... payah sangat karang kena kerat 18 baru tau...

Huhuhuhu

#KerajaanBangsat #KerajaanGagal #KerajaanPengkhianat

3 comments:

  1. tentera kita pun gagal jgk,,, panglima yg ada cuma pentingkan kad bank jer,, gaji & claim mesti maksimum,, selain projek2 tepi,,

    cuba lihat thailand sbg contoh dekat, dulu thaksin ade kes rasuah jer,, trus aska buat rampasan kuasa,, sbb tu negara dorg ada maruah & intergriti,, ahli politik dorg tak boleh sewenang2 buat tindakan salah,, sbb tetiba jer nnt askar akan rampas kuasa,,,

    tp kat msia??? politaik lah warlord sebenarnya,, panglima aska kerr,, igp kerr, sapa kerr,,, semuanya 'our boys' itu lah percaturan paling sial yg ada dlm sistem kita,,,

    ReplyDelete
  2. Ahli politik Malaysia sangat untung sebab ada 3 bangsa di Malaysia.Jadi mereka akan gunakan sebagai alasan untuk selamatkan kedurjanaan mereka.
    Sekiranya 90-95% orang Melayu mungkin mereka2 ini yg menjadi anak murid iblis akan hancur binasa.
    Mereka beragama Islam tapi menghina Agama dan juga Allah swt dan Rasulullah saw.

    ReplyDelete
  3. Selagi kita ada ahli politik hanat mcm azmin, akan jahanamlah negara. Sedang rakyat dihimpit bermacam tekanan drp pkp bagai, hilang kerja, tak ada pendapatan, tak boleh ziarah ibu bapa dan saudara mara..... dia senang lenang makan angin di luar negara(konon lawatan sambil kerja). Tak sensitif langsung dgn keperitan hidup rakyat jelata. Seolah2 lawatan kerja dia tak boleh ditangguhkan ke suatu masa yg lebih sesuai. Aku harap orang ramai dah kenali karakter mamat celaka ini. Jangan bagi peluang dia terus menipu kita lebih lama lagi. Ini manusia yg bercita2 nak jd PM..... nauzubillah!!!?? Get rid of this garbage asap

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1