Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

16 July 2021

Terkini : Keputusan rayuan hukuman penjara, denda Ku Nan hari ini

Bhai/DeeDee semua...

Hari nih keputusan rayuan hukuman penjara dan denda untuk Adnan Mansor sedang dibuat.. Proses Mahkamah tadi pukul 9 pagi... jadi ianya masih lagi belum dapat full keputusan.

Harapan gua agak sabitan kes dikekalkan malah hukuman dikekalkan atau ditambah atas sebab status diri Adnan Mansor itu sendiri.

#AdnanMansor #Rasuah #SabitanKes

3 comments:

  1. 1.Jika korupsi berleluasa tapi yg amal korupsi hingga ke tahap mega tidak dihukum, maka tunggulah saat kebinasaan total.....

    2.Semenjak bilakah bawa daftar anak pra sekolah di luar negara suatu keperluan ESSENTIAL? Patutlah dah tukar sokongan kpd u know who

    ReplyDelete
  2. Bukan hukuman kekal.malah sabitan pun dihapuskan.hahahha. tukang bagi dah jatuh bersalah.
    Sebenarnya rasuah dibenarkan oleh allah dengan syarat kena juta2 dan bila dapat sedekah sikit kat org lain. Islam benarkan la.hahaha Ada korang tengok perasuah hadapi hukuman? Semua bebas. Enjoi.

    ReplyDelete
  3. bila kena tangkap mula kata
    duit poket
    duit sumbvnagan pru

    mahkamah dunia tera mana snagat hebat

    Dan diletakkanlah kitab, lalu kamu akan melihat orang-orang yang bersalah ketakutan terhadap apa yang (tertulis) di dalamnya, dan mereka berkata: Aduhai celaka kami, kitab apakah ini yang tidak meninggalkan yang kecil dan tidak (pula) yang besar, melainkan ia mencatat semuanya; dan mereka dapati apa yang telah mereka kerjakan ada (tertulis).
    Dan Tuhanmu tidak menganiaya seorang jua pun".

    kita semau ada lagi satu mahkamah diakhirat
    takut oi

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1