Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

30 July 2021

RoS Boleh Batalkan Barisan Nasional Atas Tindakan Salahguna Logo dan Dokumen BN Oleh Ismail Sabri

Bhai/DeeDee semua...

Tindakan yang telah diambil oleh Ismail Sabri dalam nak bekap Kerajaan Perikatan Nasional (PN) pimpinan Muhyiddin Yasin ini dilihat mencabar Keputusan Persidangan Agung UMNO (PAU 2021) dan juga adalah satu kesalahan besar yang boleh menyebabkan RoS batalkan Barisan Nasional (BN). Ini semua boleh berlaku akibat tindakan salahguna logo dan dokumen BN yang telah dibuat oleh Ismail Sabri.

Ada dua kesalahan besar yang telah dibuat oleh Ismail Sabri.... yang mana kedua-duanya boleh menyebabkan UMNO dan BN terbatal atau sekurang-kurangnya ianya digantung oleh Pendaftar Pertubuhan (RoS)

Apa pun... Dilihat Ismail Sabri dan kumpulannya tidak menghormati kedudukan Ahmad Zahid Hamidi sebagai Presiden UMNO dan Pengerusi Barisan Nasional (BN)

#KemelutOrdinanDarurat #KerajaanDerhaka #IsmailSabriDerhaka #RoS
#CipanTapirTenuk #SocialCritics

Layari juga laman blog C++ di https://cipantapirtenuk.blogspot.com 

1 comment:

  1. pkmb dah tak bersatu
    nama saja hati lain lain
    satu saja sama pakat nak rebut kuasa

    Sesungguhnya kehidupan dunia hanyalah permainan dan senda gurau. Dan jika kamu beriman serta bertakwa, Allah akan memberikan pahala kepadamu dan Dia tidak akan meminta harta-hartamu.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1