Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

07 March 2021

Ahmad Zahid Hamidi Kena Berani

Bhai/DeeDee semua...

Setakat bising dalam Facebook ja tak jadi apa la Ahmad Zahid Hamidi.... Takder efek..

Lu kena berbuat sesuatu... Lu kena amik tindakan drastik... Lu kena bertindak.... nyatakan satu ketetapan...  Kita semua sedia tahu siapa yang cuba jadi broker ... kita semua tau siapa yang jadi balachi nak lebih-lebihkan Penyatuan Ummah nih...


Tabley dibiarkan jadi melarat.... Jangan sampai Kaduk naik junjung... jangan sampai cacing naik ke mata... kalu dibiarkan tanpa amik tindakan... sure yang akan jahanam aderlah UMNO... sure yang akan terbongkang adalah UMNO...

Jangan tunjukkan kelemahan... Selaku Presiden UMNO... Ahmad Zahid Hamidi kena tegas... kena firm dengan keputusan yang dibuat... tak payah nak dolak dalik... nanti puak-puak tu akan amik kesempatan daripada kelemahan keputusan Presiden UMNO...

UMNO satu parti yang kuat... satu parti yang kuat akar umbinya.... ..

Yang celaka tue ader dalam UMNO la jugak... orang macam Annuar Musa tue... kasik cantas jer... tak perlu simpan pon.... ini semua anai-anai ja...



1 comment:

  1. pemimpin pun tengah dibicarakan
    hati selalu gelisah takut kes lekat
    buat baik berrpada pada jahat jnagan sekali

    ynag nak rebut kuasa pun terdiri dari puak
    moral banyak tercala'

    ini satu lagi derama

    LHDN berkata, kegiatan pungutan cukai, termasuk terhadap ahli politik, adalah untuk memastikan pematuhan terhadap undang-undang percukaian dan ia dijalankan tanpa rasa "takut atau pilih kasih".

    contoh
    masa matjib ada kuasa dulu pasai pa tak sibuk nak kutip
    vukai ngan keluarga dia
    ada ynag serbu rumah dia
    bukan semua orang gobek

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1