Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

20 March 2021

Kalau Tak Lawak Bukan Abdul Hadi Awang La

Bhai/DeeDee semua...

Satu bab ja jelas.... kalau tak lawak memang bukan Abdul Hadi Awang la.... sebab semua statement dier sure lawak... hahaha... Sabor je la... wartawan tanya lain... sure dier jawab lain.... terlebih mantiq katanya... hahahahaha... walhal blurr tak ketahuan... Hahaha

Citer pasai buaya la... makan umpan la.... sekarang buaya dah menyelam la... Hahaha... ini semua lelucon...

Semenjak dua menjak nih... makin teruk penyakit yang hinggap kat Abdul Hadi Awang... hahaha...

Tapi satu la.... walaupun statement yang Abdul Hadi Awang keluarkan banyak mengarut dan penuh hasutan... langsung takder tindakan dari pihak Peguam Negara (AG) diambil kepadanya... tatau la aper kebalnya... maybe sebab ader faedah dari segi politik kepada semua pihak berkepentingan dalam Perikatan Nasional...

Hahaha...

Pening aaaa... bantai jer la..



2 comments:

  1. Dah guano....ikan parang sunggoh

    ReplyDelete
  2. Lu jgn tekan dia sangat. Nanti masuk ijn lagi..... kahkahkah

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1