Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

21 March 2021

Takiyuddin Hassan Bersilat Lagi

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... bersilat lah nampaknya Takiyuddin Hassan bab urusan Sidang Parlimen nih... hahaha... macam-macam cara nak elakkan dibukak Sidang Parlimen... carilah macam-macam idea dan hujah nak bekap the storyline... hahahaha...

Semua nih terpaksa dibuat sebab tau dah kat Parlimen memang tak cukup majoriti dah Kerajaan Perikatan Nasional nih... Hahaha... pembelian katak tak abis lagie... hahaha

Jadi terpaksa la cuba delaykan selama yang boleh sampai selesai semua pembelian katak.... Hahaha

Takper... Azmin Ali boleh usharkan pembelian katak... janji ader cukup dananya... cukup duitnya... Hahaha... aper ader hal... nak rompak dana Petronas pon sapa boleh semak... sebab semua dok bawah perogratif Perdana Menteri.... hahaha

PAS?? Hahaha... itu semua tunggul yang layan dedak... dah kenyang dengan dedak jadi lena la.... Hahhaa



No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1