Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 March 2021

Lebih Kejam Dari Hitler

Bhai/DeeDee semua...

Gua cuma sekadar nak menyatakan bahawa Ordinan Darurat No 2 adalah lebih tegas dan bersifat ex-parte  yang mana ianya adalah lebih kejam dari pemerintahan Hitler, Mousolini atau Stalin.

Rakyat tiada hak atau suara untuk mempertikaikan atau berfikiran bercanggah dengan kehendak Kerajaan.

Ini giler... memang giler...



1 comment:

  1. Hitler sayang rakyat dia bhai. Dia yang bertanggung jawab hancurkan sistem riba yang mencetus kemajuan german keseluruhannya. Akibat menghapuskan sistem riba majlis yahudi sedunia istiharkan perang ke atas german pada awal 30an kerana bank2 yahudi rugi besar. Kerana sayang pada hitler rakyat german berpakaian sekemas mungkin bila membayar cukai kerana tahu hasil cukai akan digunakan sebaik mungkin.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1