Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

27 March 2021

Hari Ini Perang

Bhai/DeeDee semua...

Hari ini Perang... perang dalam Perhimpunan Agung UMNO di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) .... so... memang akan panas hari nih...

Kluster Menteri akan kena taji betul-betul... Para pengkhianat UMNO akan ditelanjangi hari nih... nasib la... tunggu masa la sorang-sorang kena londeh... Antara yang akan kena memang for sure Annuar Musa, Shahidan Kassim, Ismail Sabri dan Hishamuddin Hussein....  Khairy Jamaluddin maybe akan selamat..

Hahaha...

Kita nantikan episod selanjutnya.... sebab macam yang Tengku Razaleigh dah cakap.... dier dah kata yang UMNO patut blah jer dari Kerajaan Perikatan Nasional... tapi yer la... ramai takmo ikut cakap dier...

Yang pasti Najib Razak dan Ahmad Zahid Hamidi memang nak putus dah ngan BERSATU dan Kerajaan Perikatan Nasional.... Hahaha ... Mohamad Hassan pon dah kata nasib la korang musuh dalam selimut



1 comment:

  1. https://youtu.be/_A3Qv4DpuJQ

    woooii kau pi bukak balik sekarang...!!!


    Fakta link kat atas tu salah satu dah boleh buka dah... nak tunggu apa lagi.. wawasan 2020 pha chu cheng kau tu pun dah abis...

    kau yang tanam skang kau pii la bukak balik...!!

    menyemak saja..!!



    tiewwwwwww na seenggg...!!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1