Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 March 2021

Wan Saiful Wan Jan Buat Lawak

Bhai/DeeDee semua...

Budak bernama Wan Saiful Wan Jan nih baru nak merasai cara berpolitik... Hahaha... sebab itu la dier macam nih... mengelepar tak ketahuan... hahahahaa..

Sebelum nih... dier sekadar dalam NGO jer.... lepas Mahathir Mohamed kutip dier... lepas PH bagi dier peluang dulu.... pasai Wan Saiful Wan Jan nih dekat dan rapat ngan Maszlee Malik.... jadi ader la dier peluang duduk kat PTPTN.... itu pun masa kat PTPTN tetap sekadar tunggul.... Aspirasi PH dalam kes PTPTN bukan dier nak ikut...

Hahaha..... Wan Saiful Wan Jan nih masuk kancah pon sebab kena kutip... lagi mau sembang bab strategi politik...

Lawak siot budak Wan Saiful Wan Jan nih.. siap berkiblatkan idea dari Tuan Ibrahim Tuan Man lagi.... Hahaha.... gua rasa budak Wan Saiful Wan Jan nih silap parti... dier tak sepatutnya masuk BERSATU... dier patut masuk PAS.... baru ader akai sikit.... Sebab dalam PAS bukan senang nak dapat pangkat macam sekarang... Ketua Penerangan BERSATU... hahaha

Dalam PAS sure dier nih hanya level walaun panjat pokok pasang bendera jer.... hahaha

Hahahahaha



3 comments:

  1. alahai idup hnay nak cari makan saja ramai
    ynag susah nak amal apa ynag diucapkan

    Sesungguhnya salat, ibadah, hidup dan matiku hanyalah untuk Allah,
    Tuhan semesta alam

    nak pertahan asas perjuangan tak ramai ynag mampu bertahan
    ramai ynag gelong

    Amat besar kebencian di sisi Allah bahwa kamu mengatakan apa-apa yang tiada kamu kerjakan.

    kalau hari hari Allah dah benci ngan kita apa ynag dapat akhirnya
    selalu mau ingat

    buat alawak jugak ni

    setiap individu adalah sama di sisi undang-undang dan begitu juga pegawai tinggi polis adalah tertakluk kepada prosedur undang-undang yang sama di mahkamah.
    kesemua 31 anggota berkenaan ditukarkan ke jabatan lain sementara menunggu keputusan mengenai hukuman mereka yang akan diputuskan oleh Suruhanjaya Pasukan Polis (SPP).

    rakyat tak bingung tapi terasa

    ReplyDelete
  2. SEMUA pengkhianat mesti ditolak. Period.

    ReplyDelete
  3. hahahaa....ni aku sokong....
    dia sembang macam dah lama dalam kancah politik Malaysia.....
    hamlau....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1