Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

31 March 2021

Dah Patut Bubar UMNO Semua Masuk BERSATU

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha.. tengok lawak yang ditonjolkan masa Perhimpunan Agung UMNO memang lah nak gelak besar... Yer la... masa dalam dewan bukan main tempik sorak marahkan BERSATU... tapi in reality masih tabley berjauhan dengan BERSATU... hahaha

Semua sebab UMNO dah takder lubuk duit... dan semua lubuk duit ader kat BERSATU... sampai cakap Presiden UMNO pon depa tak layan... depa ikut cakap Presiden BERSATU .... hahaha ... sampai begitu lekehnya.... kebuloq...

UMNO mana boleh hidup tanpa duit... Hahahaha...  Sama la macam PAS.... masa tak berduit bukan main la semangatnya.... tapi biler kena ngan impak duit... semua jadi leka... Hahaha

Kita paham semua tue... biasa la... nak istiqamah dalam perjuangan macam mana kalu poket kosong... nak lifestyle pon tabley... nak huha-huha pon tabley... jadi terpaksa ikut ja mana yang ader duit... hahaha

Kalu macam gitue... tutup jer la UMNO tue... bubarkan.... dah patut bukar UMNO semua masuk BERSATU... sama gak ngan PAS.... bubar jer PAS dan semua masuk BERSATU.... hahahaha ... Buat apa ader banyak-banyak parti Melayu... hahaha.... 

Tak perlu ader Muafakat Nasional bagai.... buang masa jer... jadikan 1 parti ja.... baru la kuat.... hahaha

Hahahaha... ini semua pasai duit... itu yang serban pon boleh terbang... 



2 comments:

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1