Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

06 March 2021

Tak Mungkin UMNO Penakut?

Bhai/DeeDee semua...

Kita semua sedia maklum bahawa dalam Barisan Nasional... yang paling kuat adalah UMNO.... MCA dan MIC tue sekadar macai jer levelnya... 

Time bertanding PRU ... MCA dan MIC mana berani bertanding kat kawasan solid CINA atau INDIA ... sure bungkus punya... sebab itu lah pada PRU14 itu hari hampir pupus MCA dan hilang terus MIC dalam senarai yang menang PRU14...

Hahaha... 

Tapi lagi ader hati MCA dan MIC nak sound UMNO ... Adoilah... Tak mungkin la UMNO penakut??? Takkan la kan.... patut UMNO tak payah layan sangat MCA dan MIC nih... Patut Ahmad Zahid Hamidi kena strict... kena tegas... tak payah layan sangat MCA dan MIC nih...

Depa bising ja lebih... tapi bukan boleh menang kerusi pon...

Hinggaq tak sangga.... bodo punya MCA dan MIC...



No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1