Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

13 March 2021

Kerajaan Yang Pengecut Macam Ini Lah Perangainya

Bhai/DeeDee semua...

Kita semua tahu Kerajaan PN yang memerintah sekarang nih adalah kerajaan yang tak cukup mandat... Kerajaan PN yang ada sekarang nih pon aderlah kerajaan yang pengecut... Biler pengecut... macam ini lah perangainya...

Yang ader cuma boleh bodek.. bodek dan bodek...

Ini menunjukkan betapa J-KOM yang Kerajaan PN ujudkan dari cybertrooper yang ader adalah sekadar tangkap muat dan cap ayam... Hahaha... lawak siot..

Lagi Kerajaan PN pimpinan Muhyiddin Yasin tekan rakyat dengan benda-benda macam nih.. lagi la orang akan melawan.... Bodoh aaa sesiapa yang sokong kerajaan pengecut macam nih... udah la tak cukup majoriti dan mandat.... 

Kalu cukup majoriti dan mandat... buat la sidang Parlimen.... buktikan la... Hahaha

Spesis PONDAN punya kerajaan...



1 comment:

  1. Bangsa penakut tak berhak merdeka. Ayat dari pegawai british masa awal2 tanah melayu berjuang ke arah kemerdekaan.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1