Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

28 March 2021

Takutnya .... Hahaha

Bhai/DeeDee semua...

Takutnya la dengan amaran camnie... betul-betul takut... rasa nak terkucil nih... Hahahaha


Err... PAS dah jadi 3 Line ke???

Sebab ader level dan pangkat AYAHANDA ...  hahahaha

4 comments:

  1. Ni semua level penjual aiskrim je. Bunyi loceng nak jual produk yang dia sendir tak makan pun. Cakap berdegar2 ibarat monyet terjerit jerit atas pokok. Berani dengan pompuan je tapi bila kena jerkah dengan lelaki terus terkejut beruk jatuh pokok. Mamat2 ni semua berani kat sosmed je, bila kena jerkah dan jegil dengan MCA dan MIC terus terkebil2 macam anjing ekor kat celah kaki. Piraahhh! Bagi sampul isi 2 tiga keping note merah, terus layu macam celaka. Agama tah kemana, bangsa terus tak ingat. HamPASSSSS!

    Nick.

    ReplyDelete
  2. Bila dorang kuar je ayat "kami pantang dicabar, langkah mayat kami dulu, cepat2 lah kamu sumer takut. Ingat, jgn tak takut. Selagi ada tanah lari sbb dorang ni jgn ko main2.

    ReplyDelete
  3. banyak takut sana sini
    tak ramai ynag takut kat Allah

    Dan barang siapa yang taat kepada Allah dan rasul-Nya dan takut kepada Allah dan bertakwa kepada-Nya, maka mereka adalah orang-orang yang mendapat kemenangan.

    walau dijamin olih Allah akan keuntungan
    ramai ynag masih takut tak dapat habuan dunya

    kat indo pun ada adegan takut jugak lani

    Satu dari tiga oknum anggota Polda Metro Jaya yang diduga membunuh 4 laskar FPI dalam peristiwa 'KM 50' meninggal dunia. Kabareskrim Komjen Agus Andrianto mengonfirmasi meninggalnya salah satu polisi itu.

    "Informasi yang saya terima saat gelar (perkara) salah satu terduga pelaku meninggal dunia," ujar Agus saat dimintai konfirmasi, Kamis (25/3/2021).

    Agus menyebut polisi tersebut meninggal karena kecelakaan. Namun, Agus tidak menjelaskan secara detail penyebab kecelakaannya.

    Dalam kondisi terjepit, aktor intelektual bisa saja menghabisi para eksekutor suruhannya. Kita tunggu kelanjutan episodnya.

    ini polis dah mampuih jan 2021 lani mac baru bagi tau
    apa ni takut kat sapa

    polis indo dalam misi nak tutup kes pembunuhan 6fpi
    takut dibivarakan dimahkamah
    sepatutya polis ynag disyaki ini ditahan bukan dibiar berkeliaran
    mungkin senang untuk nak hilangkan sekor sekor

    polis penegak keamanan penegak keadilan
    bukan penegak kedzoliman
    tunggu cerita selanjutnya aksi orang takut kebenaran

    ReplyDelete
  4. Ayahnda ko abah ko pegidah ko

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1