Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

04 March 2021

Bodohlah UMNO Kalau Simpan Lagi Annuar Musa

Bhai/DeeDee semua...

Selaku Presiden UMNO ... Zahid Hamidi kena tunjukkan dia layan menjawat jawatan Presiden UMNO... pada gua adalah bodoh kalu UMNO terus simpan lagi Annuar Musa dalam UMNO.... Annuar Musa nih adalah liabiliti pada UMNO...

Dalam keadaan sekarang pun Annuar Musa bukan ader sokongan besar dalam UMNO pon... dier sudah lebih BERSATU dari UMNO... so baik lah Lembaga Disiplin UMNO ambil tindakan pecat ja Annuar Musa...

Sebab Annuar Musa asyik memperlekehkan Presiden UMNO ... malah tindakan UMNO mengutuskan surat pembatalan sokongan dan kerjasama dengan BERSATU pon di anggap lekeh oleh Annuar Musa... Jadi orang macam Annuar Musa nih sebenarnya sudah tidak layak lagi berada dalam UMNO..

UMNO kena tunjukkan tindakan mereka solid... tindakan mereka tepat dan dan UMNO itu berani... Jadi bodohlah UMNO kalau simpan lagi Annuar Musa.... betul-betul bodoh...

UMNO akan dilihat pengecut kalu masih mengekalkan Annuar Musa.... Zahid Hamidi akan dilihat sebagai Presiden UMNO paling lemah dalam sejarah... huhuhu



No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1