Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

29 March 2021

Anti Klimaks

Bhai/DeeDee semua...

Satu part yang lawak berlaku pada Perhimpunan Agung UMNO (PAU) 2021 nih... biler mana cakap-cakap berdegar-degar yang dibuat dan dilantunkan dalam persidangan nampaknya sekadar riak-riak ombak di dalam cawan ja.... Takder efek...

Last-last cakap nak buat keputusan pada bulan 8 ..... Hahahaha

Aper la pondan sangat ... patut berani la buat keputusan sertamerta.... Hahaha... rupanya masih nak bertunggu tangga dengan BERSATU sampai bulan 8... kot-kot BERSATU ader nak pujuk ker mender ker... Hahahaha...

PAS yang termalu dalam Persidangan Agung UMNO kali nih memang dah dijangka... Hahaha... sajer ja UMNO ajak datang.. sebab ader chan dimalukan secara berjemaah... Hahaha... Memang itu pon tujuan UMNO.... Hahaha...

By the way... semua ni Anti Klimaks.... Hahaha....

Dan betapa cuaknya dan takutnya Ahmad Zahid Hamidi... sampaikan nak buat keputusan sertamerta pon tabrani... Hahaha... nampak macam hebat pada mulanya sampaikan Tun Faisal kena gantung keahlian selama 6 tahun.... tapi rupanya setakat itu ja...

Sekali kena sound dek Annuar Musa.... terus terkujat Ahmad Zahid Hamidi... terus senyap... tu yang bagi peluang sampai bulan 8 tue..... Hahaha... lawak siot.... Hahaha



1 comment:

  1. Gua sudah bilang. Angat2 tahi itek je. Las las akan pakai ayat "demi".

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1