Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

24 March 2021

Demi Dedak Dan Jawatan

Bhai/DeeDee semua...

Demi dedak dan jawatan... PAS akan kekal bersama dengan BERSATU pada PRU15 ... Hahaha... inilah intipati apa yang gua dapat tangkap dari kenyataan Ketua Penerangan PAS.... Hahahaha...

Nampak sangat la kan PAS punya agenda... hahaha... masa bersama Pakatan Rakyat (PR) dulu ... depa tak dapat jawatan Menteri ... dan depa nampak memang takdak harapan pun Pakatan Rakyat nak jadi kerajaan... Tue yang depa blah tue...

Biler Pakatan Harapan (PH) naik jadi Kerajaan depa rasa ralat... depa dah terlepas peluang sekali lagi .... tambah lagi biler orang-orang yang dulunya dalam PAS dan bukak AMANAH terus dapat jadi Menteri dan Timbalan Menteri... depa jadi bengang... depa jadi tak puas hati...

So.. biler ader peluang PH tumbang... depa laju ja deal ngan BERSATU.... dan depa tinggalkan apa yang selama ini depa perjuangkan... dan apa yang depa pertahankan... yang penting dapat jawatan dan dedak yang banyak....

Biler Ahmad Zahid Hamidi tak dilantik satu jawatan pon... Abdul Hadi Awang takkan la nak berlebih... tapi biler Muhyiddin Yasin offer jawatan... laju ja Abdul Hadi Awang amik... walaupun satu apa pun kerja tak jalan... hahaha

Dan kali nih... demi dedak dan jawatan.... peduli aper la... hahaha... PAS akan kekal bersama BERSATU... tambah lagi depa tau depa maybe tak bertembung kerusi ngan BERSATU melainkan sure bertembung dengan UMNO.... Hahaha...

Jadi... yang penting... jawatan dan dedak... Hahaha



1 comment:

  1. Dedak tu sedap..dedak tu nak tampung bini2 depa..soal integriti letak tepi..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1