Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

29 March 2021

Apa Selepas PAU?

Bhai/DeeDee semua...

2 hari perwakilan UMNO bersidang dalam Perhimpunan Agung UMNO 2020 yang dibuat pada Mac 2021.. Dua hari yang nampak panas... Dah macam nak perang ....

Tapi...

Bukan setakat Anti Klimaks.... tapi hapah pun takder.... setakat cakap berdegar-degar.... tahi sangkut gelegar... Hahaha....

Presiden UMNO Ahmad Zahid Hamidi yang nampak macam garang.. macam berkuasa .... kelihatan tak lebih dari kucing kurap yang terasing dari kucing-kucing yang lain... walaupun kucing kurap ini masih ketua kumpulan... tapi kucing yang lain takmo nak sama dengan dier... sebab dier kucing kurap....

Hahahaha...

Presiden UMNO yang paling lemah, lemau dan tak berdaya dalam UMNO.... Presiden yang paling cikai.... Presiden yang orang lain takmo nak amik port kat dier... hahaha... Presiden yang paling lekeh dalam sejarah hampir 70 tahun UMNO... Buat malu betul la Ahmad Zahid Hamidi...

Hahahaha..

Nak buat keputusan segera pon tabrani... takder tolo.... boleh pulak bagi masa sampai bulan 8... bulan Ogos.... macam nak mintak Perdana Menteri Kerajaan Perikatan Nasional Muhyiddin Yasin bagi counter offer.... hahaha... nampak sangat la lemah Presiden UMNO Ahmad Zahid Hamidi nih,,,

Kalo pimpinan pon tak respek Ahmad Zahid Hamidi.... bayangkan la yang ahli akar umbi dan bawahan pon tak respek Ahmad Zahid Hamidi.... Hahahaha... cikai betul lar...



1 comment:

  1. Mula2 nak kumen tp tiba2 ada iklan amoi pakai suar dalam lak.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1