Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

02 March 2021

Bukan Benda Baru

Bhai/DeeDee semua...

Kalo ko semak balik semua jenayah kat Malaysia nih... carik sampai atas sekali dier punya link... bukan setakat ko jumpa Tan Sri atau Dato' Seri... malah silap-silap ko akan dapat sampai Dewata Raya dan Kayangan punya link... dan mesti ader sangkut paut dengan politik...

Huhuhuhu...

Benda nih bukan baru... bukan rahsia pun.... cuma beza nak atau tak nak semak ja... nak atau tak nak carik ja.... huhuhu

Ini bukan tuduhan... ini realiti... sebab itulah jenayah agak susah nak dibenteras.... Benda macam nih bukan sajer berlaku kat Malaysia... tapi diseluruh dunia... Ini semua open secret lar...  Biler kiter kaitkan jenayah semua nih... mesti akan ader sangkut dengan salahguna kuasa dan rasuah.... tak kisah lah aper jenis jenayah kolar biru ka... kolar putih ka... atau kolar agama ka....

Hahaha... aper lu ingat geng agama tak terlibat ka ngan jenayah... maybe tak terlibat secara terang-terangan... tapi... hahaha... ader bhai... banyak bhai... terutama kes berkaitan duit tabung atau duit derma atau duit collection....

Hahahaha.....



2 comments:

  1. Bila kata cartel dadah mexico paling besar, kecik hati cia. Kalau level cia cartel mexico tu celah gigi je. Kalau kat sini punisher cam citer wayang amat2 diperlukan lah bhai. Setakat ader maklumat sahih tapi tak buat apa2 hmmm hampeh.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1