Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

25 June 2009

Kesian La Kat Polis

Gua kesian kat Polis...

Bukan apa... banyak lagi kes tertunggak.. kadar jenayah jugak la nie tgh meningkat... kerja banyak oooi... informer semua kena bayar pakai duit sendiri ooooo... gua tau la.... tapi la nie 1000 anggota polis akan dikerahkan ke Manek Urai... just untuk jaga (bantu) kempen PRK UMNO/BN..

Memang la diorang dapat elaun dan makan free (nasi bungkus)... tapi dari depa ramai kat Manek Urai tue.. baik depa cover kawasan lain.. kerja banyak beb... gengster ramai...

Tapi... pasai UMNO/BN punya hal.... Polis akan abiskan masa layan kerenah bangang UMNO/BN kat Manek Urai.... Aper la UMNO/BN nih... kalau nak kawalan keselamatan... bayar la dan upah la pengawal keselamatan Nepal (Gurkha) ka... takpon bayar jer kat PKPM (Pasukan Khas Persekutuan Malaysia)... kan senang...

Jangan la menyusahkan Polis la... elaun polis tue bukan UMNO/BN yang bayar... tapi dari duit rakyat la..... bodoh... ini nak jadi balachi parti diorang pon ... rakyat yang bukan penyokong diorang yang bayar.... aper la menyusahkan nih....

Gua harap UMNO/BN tak payah ler bertanding kat Manek Urai... selamat duit rakyat... selamat la 1000 anggota polis... boleh rehat dan buat kerja yang sepatutnya.... kalau UMNO/BN tak bertanding... banyak yang boleh jimat ooooo....

Kesian la kat polis sama.... hahahaha

Baca Sini : UMNO/BN umum calon Manek Urai ahad ini.

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1