Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

18 June 2009

Jarum Sudah Masuk

Ini lah yang disukai oleh UMNO/BN ... memang diorang suka hati la nie...

Jarum dah masuk dah... senang la lepas nie... sure tersangkut punya...

Susah betul la kalau orang PR pon percaya kat media UMNO/BN ... susah la... masih ramai lagi orang PR yang sokong dan beli suratkhabar dan tengok tv dari media UMNO/BN...

Tue la pasai.... sendiri punya maklumat taknak percaya... tapi UMNO/BN gak yang diorang nak dengar... aper la...

Wei.... korang kalau rasa nak mampuskan PR .. teruskan la gaduh camnie... ini yang UMNO/BN suka.... diorang dah nazak... tapi korang yang mati dulu.... aper daa...

Baca Sini : Jentera PAS retak di Manek Urai?

1 comment:

  1. Salam. Next week mungkin ada meeting tergempar kat jkr 10 kelate atau kat pejabat pas kat jalan raja laut, kl. Mursyidul am, presiden, timbalan dan ajk pas pusat akan menghadiri meeting ini yg akan di'chair'kan oleh TGNA sendiri. Harap-harap tali yang kusut ini dapat dileraikan. Percanggahan pendapat merapatkan ukhawah.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1