Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 June 2009

Alahai Si Katak

Presiden Persatuan Pribumi Perkasa (Perkasa), Datuk Ibrahim Ali mahu Anwar Ibrahim tarik balik kenyataan bahawa UMNO menindas Negeri Kelantan serta rakyatnya.... lawak sungguh...

Siap dier boleh kata "Jangan ingat semua orang bodoh dan lupa kenyataannya dahulu ibarat burung di padang pasir, kepala di dalam pasir, punggung di luar,'' macam nie kat Anwar Ibrahim...

Lupakah dier akan dirinyer sendiri... hahaha... dua pun dua kali lima gak... hahahaha... dier ingat orang Pasir Mas bodoh dan lupa... hahahaha.. Tunggu la PRU akan datang... mampus la ngko... hahaha... tercirit la lu kat Pasir Mas nanti... masa tue jangan la terhegeh-hegeh pi jumpa PAS... pakat nak kena mati try la...

Hoi samdol... lu cakap macam sial la... Lu sendiri lain kali cermin dulu diri tue sebelum cakap... lu sendiri pun "MUNAFIQ"... jadi cukup la selama nie dah jadi katak... Kalu lu ader TELOR mari la letak jawatan Ahli Parlimen Pasir Mas... pastue bertanding secara jantan... tak kisah la kat mana... "mano-a-mano" lawan dengan gua pun cukup la.... Kita tanding secara jantan la...

Itupun kalau Ibrahim Ali Al-Kataki ader TELUR..... mari la fight.... gua tak takut la sama lu... wa cabar lu jika lu anak jantan....

Baca Sini : Jangan Ajar Rakyat Kelantan

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1