Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 June 2009

Itu Hari Cabar Sangat

Hahaha...

Cakap ajer la pengecut... chicken... takder telor... kan senang.. semua orang boleh faham... hahahaha...

Itu hari Rais Yatim cabar Zaid Ibrahim berdebat... lepas Zaid Ibrahim sahut cabaran.. terus menikus... takder telor terus Rais Yatim...

La nie Nik Aziz ajak Najib Razak berdebat... tapi Najib Razak tak "merengak" (bercakap sepatah haram bab nih)... terus jer beberapa balachi sahut macam ayam berkokok ekor gelumang taik.. hahaha...

Mola-mola Muyhiddin Yassin cakap... lepas tue Mustapa Mohammad.... lepas tue Pak Lah... la nie Rais Yatim pulak menyampuk... hahahaha... mana itu Najib Razak... takder telor ka.... Rais Yatim tue dah sure la takder telor... sejak dulu lagi... Macam mana la dier boleh dapat PhD... sure yang kasi dier PhD tue dah tersilap bagi kot... atau kena rasuah... hahahaha...

Rais Yatim... lu kalau takder telor... cakap jer takder telor... ngaku jer la... takder la malu sangat 7 keturunan lu... kalau tidak nun kat Nogori Sombilan tue... sure ramai yang tak ngaku lu satu kaum sama diorang.... buat malu Raja Melewar jer... hahahaha .... Kalau la Raja Melewar masih hidup... sure dier suruh orang sula atau "kasi" kan sama lu.... buat ngabehkan boreh jo...

Straight foreward gua cakap sama lu... Rais Yatim... Lu memang takder telor... sama gak ngak lu punya bos... Najib Razak .... takder telor gak.... kalau dah takder telor... gua rasa itu burung pun takder jugak.... hahahaha...

Lepas nie gua boleh la tengok lu (Rais Yatim), bos lu (Najib Razak), Pak Lah, Muhyiddin Yassin dan lain-lain lagi yang dah takder telor nie bersidai kat Lorong Haji Taib ataupun kat Belakang Bangunan Mercedes kat KL tue... hahaha... jangan lupa pakai skirt pendek dan bergincu yer... baru la ader selera skit mat-mat kaki liwat kat sana sama lu semua bapok dan pondan... hahaha

Takder telor punya orang... buat kasi malu sama kaum pondan dan mak nyah jer... hahaha

Baca Sini : Cadangan debat Nik Aziz hanya buang masa

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1