Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 June 2009

Memburukan Imej Negara

Najib Razak nie pandai la buat lawak...

Dier kata ada usaha bersepadu untuk memburukkan negara Malayia dimata dunia yang dilakukan oleh media baru.... hahahaha

Errr... media baru tue aper aaa... Internet ker?

Ala... orang promosi percuma pon tak boleh ker... hahaha... kalau dah memang buruk.. hodoh dan "chedoq" ... takkan nak boleh tukar kot... Abis tue yang Najib Razak punya promosi satu dunia pasai kes Altantuya tue tak amik kira ker...

Woi dunia... PM Malaysia ader skandal la... hahaha... bukan gua cakap.. tapi paper kat Peranchis yang cakap... Arnaud Dubus yang tulis... Skandal apa.. Skandal C4 Altantuya la... hahaha ....

Itu skandal lagi memburukkan negara.... kasi malu satu dunia.. PM Malaysia ader skandal..... sampaikan semua orang tanya... betul ker... apa mau jawab... PM sendiri pun tak mau jawab... takut mau pi Mahkamah... mengelat tak abis...

Tak payah la buat "cover story" la Najib oooi.... itu semua idea nak pusingkan perhatian orang jer.... Itu Rosmah Mansor ... orang oversea kata sejibik macam PINGU... PINGU pun lawa lagie... hahahaha...

Baca Sini : Ada usaha burukkan negara

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1