Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

18 June 2009

Masak Cam Nie

Sana sini gua dengar ada yang tak puas hati ngan geng-geng UG..

Ada pulak yang gua dengar sokong UG...

Tapi.. soalnya... UG nie aper aaa... ramai yang masih tenggelam punca.... takder clear punya idea...

Ayah Cik khabarnya dikelilingi oleh geng-geng penasihat yang payah nak dengar nasihat... Tok Guru Nik Aziz pun khabarnya ada geng penasihat yang payah gak nak dengar nasihat.... La nie yang kecoh bukannya Ayah Cik ngan Tok Guru Nik Aziz... tapi antara dua-dua geng penasihat... (gua labelkan penasihat 20%)...

Ini masalahnya yang gua rasa kalau tak cover betul-betul.. boleh masak cam nie kat Manek Urai... bukan setakat masak sajer.. tapi "over cook"...

Siap ader gak geng-geng yang lagakan Husam Musa ngan Mat Sabu ngan Nasa ..... susah kalau camnie... wala tak kemana ... thiqah tah kemana... yang tinggal.. cuma kelabu asap jer...

Siap ader gak yang cemburu.. berwasangka buruk dan sebagainya ngan golongan professional dalam PAS... ader yang kata diorang nie diletakkan oleh Anwar... errr... memang la dari satu segi gua memang tak berapa percaya kat Anwar (gua lebih percaya Kak Wan)... tapi dalam kes merampas kuasa dari UMNO/BN.... apa kata kita terima dulu dan perkukuhkan gagasan Pakatan Rakyat...

Ini sekarang nie dah tak nampak macam Pakatan dah.. sebab dok goyah layan media UMNO/BN .... sikit kena cuit... melompat sampai puncak kelapa.... masak la cam nie...


No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1