Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 June 2009

Samy Vellu Buat Lawak La Pulak

Hahahaha...

Samy Vellu... masih sinonim dengan imej kelakar dan samseng ala hero filem Tamil.. hahaha.. Ada hati lagi nak menongkat parti MIC... sapa lagi yang nak join MIC la dei... itu parti sudah takder power la...

MIC sudah jadi parti nyamuk jer... hahaha... Orang sekarang nak join PPP... pasai ader 2 Presiden dan 2 Pengerusi.. hahahaha... kan sekarang nie demam Perak dah menjangkit semua benda... semua ader kembar.. hahaha...

So ... MIC sudah tak relevan la Sammy oooi... baik lu tak payah lagi lead itu parti... baik terus kasi senyapkan itu MAICA Holding punya duit.. lagi bagus... hahahaha...

Sapa mau jadi balachi Samy Vellu... angkat tangan... tapi... jangan kasi nampak itu bulu ketiak aaa... hahahaha

Baca Sini : Timbalan Presiden yang boleh bekerjasama

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1